HELLO, MI VAGYUNK A CREATUM.

Hiszünk a design erejében! Hiszünk abban, hogy a design több, mint esztétikum és megjelenés, hiszen érzelmekre hat, információkat közvetít, szolgáltatásokból és termékekből ellenállhatatlan márkákat teremt. De ugyanakkor tudjuk, hogy a jó design egy jól kidolgozott stratégia nélkül csak kidobott pénz.


Szolgáltatásaink

Amikben jók vagyunk!

Céltudatos, magyar cégeket szeretnénk segíteni abban, hogy sokkal megfontoltabb stratégiájuk legyen brandjük építésében, hogy ezáltal olyan vásárlói élményt nyújtsanak mind a fizikai, mind a digitális világban, amitől maradandóan az emberek mindennapi részévé vállnak.


Arculattervezés

Fantasztikus vagy abban, amit csinálsz, de az arculatod nem ezt tükrözi? Mi segítünk abban, hogy ez cégedről már első ránézésre kiderüljön. Ezért először megismerünk téged és céljaid, majd rád szabott koncepció alapján tervezzük meg arculatod. A célunk az, hogy a vásárlók fejében legyél és ott is maradj.

Web és webshop

Ha nincs jó weboldalad, akkor tulajdonképpen nem is létezel. Legalábbis a mai modern világban biztosan rengeteg vevőt fogsz veszíteni. A weboldalad az első benyomás, amellyel elnyerheted vevőd bizalmát. Az általunk készített weboldal három alapszabálynak felel meg: magával ragadó design, értékes tartalom és naprakész technológia, ezek a siker zálogai.

Csomagolástervezés

A csomagolás a termék arca, a design és a funkcionalitás tökéletes párosítása. Az a termékkommunikációs eszköz, ami a vásárlási döntések meghatározó eleme. Az általunk tervezett csomagolások nem csak eladják termékedet, de szerethetővé és vonzóvá is teszik őket, ezért termékednek nem csak vásárlói lesznek, de lelkes és aktív fogyasztói is.

Seo / adwords

Hiába keresel rá céged profiljára a Google-ban, sehol sem találod a honlapon? A keresőoptimalizálás (SEO) célja, hogy honlapod a keresők találati listájában minél előrébb kerüljön a releváns kulcsszavakra, ezáltal minél többen jussanak el a weboldaladra. Emellett komplett AdWords kampányokkal még hatékonyabbá tudjuk tenni online jelenléted.

A tím

Minden fantasztikus márka mögött kiváló tehetségek, nagyszerű emberek állnak és ez nálunk sincsen másképpen. Íme összehangolt csapatunk, az arcok a munkáink és eredményeink mögött, akikre joggal lehetünk büszkék.

Csility Tamás

+36 30 694 2896

Csility Zoltán

+36 30 694 2897

Borszéki Szabolcs

Busa Gábor