Fitohorm

Weboldal

A Fitohorm Kft. megbízásából webstúdiónk készítette új, reszponzív technológiát is tartalmazó honlapjukat.

A Fitohorm Kft. már több, mint 25 éve foglalkozik lombtrágyák és növényi tápoldatok gyártásával, valamint az ezek optimális alkalmazásához szükséges szaktanácsadással. Több, mint 70 féle termékük szinte minden beteg, hiánytünetekkel küszködő szántóföldi, kertészeti és hobbi növényt meggyógyítanak szakembereik tanácsa segítségével.

Webstúdiónk feladat az volt, hogy ezt az igen széles termékpalettát tematizáltan jelenítsük meg a weboldalon, emellett aktuális hírekkel, időjárás információval, a hiánybetegségek tüneteivel és leírásaival is szolgáljunk a főként agrárszakemberekből álló célcsoport számára. Továbbá fontos szerepet kapott a termékeik beszerezhetőségének kommunikálása, melynél külön kellett megjelenítenünk a nagykereskedőket és szakboltokat. A honlap elkészítése mellett webstúdiónk professzionális kereső optimalizálás szolgáltatását is igénybe vette a tápoldatokat gyártó cég, mely segítségével a számukra fontos kulcsszavakra előrébb jelennek meg a Google találati listáján. A Fitohorm termékeinek értékesítését tovább segítjük szezonális online reklámkampányok (AdWords) tervezésével és menedzselésével. Mindemellett a weboldalon található termékfotókat is reklámstúdiónk készítette.

A honlap reszponzív design-t kapott, mely segítségével a weboldal könnyen kezelhető mobil eszközökön, táblagépeken és okostelefonokon is, azaz a képernyő méretétől függően optimálisan alakítja a internetes oldal kinézetét, tördeli annak tartalmát, ezzel biztosítva a magas szintű felhasználói élményt.